Over ons

Leidsestraat 18

Organisatie

Al vanaf 1952 is Pasman actief in het onderhoud van vastgoed voor de professionele vastgoedmarkt. Gestart als een traditioneel schildersbedrijf en inmiddels getransformeerd tot een bedrijf dat het Integraal Vastgoedonderhoud hanteert als kernactiviteit.

Met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers en onze goed ingerichte werkprocessen zijn we in staat om u daadwerkelijk te ontzorgen. Door middel van periodiek overleg op verschillende niveaus in onze organisatie en het uitvoeren van klanttevredenheidsmetingen op alle uitgevoerde projecten toetsen we onze werkwijze en proberen we onze dienstverlening continu te verbeteren.

We maken hierbij gebruik van de laatste innovaties en besteden veel aandacht aan de opleiding en coaching van onze medewerkers.

Onze diensten

Wij helpen u graag nét dat stapje verder

Wij helpen u van A tot Z met vastgoedonderhoud. Of het nu gaat om gevelreiniging, houtrotherstel of schilderwerk, bij Pasman vindt u alles onder één dak.

schilderwerk
houtrotherstel
timmerwerk
energetische maatregelen
bouwkundig onderhoud
dakwerken
kozijnvervanging
voegwerk
gevelrenovatie en -reiniging
lood- en zinkwerk
specialization-img.jpg

Onze diensten

Wij helpen u van A tot Z met vastgoedonderhoud. Of het nu gaat om gevelreiniging, houtrotherstel of schilderwerk, bij Pasman vindt u alles onder één dak.

Diensten

Bij Pasman vindt u alles onder één dak. U heeft dus slechts met één bedrijf te maken voor al het vastgoed onderhoud. Indien u een gewenste dienst niet kunt vinden op de site, neem dan contact met ons op, alles is te regelen.

Schilderwerk

Pasman is in 1952 gestart als schildersbedrijf. Dankzij deze jarenlange ervaring en kennis zijn wij voor onze opdrachtgevers in staat om te adviseren op een breed vlak m.b.t. verfsystemen, kleurtoepassingen en milieuaspecten.

Integraal vastgoedonderhoud

Alle facetten omtrent vastgoedonderhoud vindt u bij Pasman onder één dak, van mutatieonderhoud tot planmatig onderhoud.

Bouwkundig onderhoud

Onze bouwtechnische specialisten hebben een gedegen opleiding en een jarenlange ervaring in het uitvoeren van houtrotsanering. Een voorafgaande en in detail uitgevoerde inspectie versus een op maat gemaakte rapportage geeft u desgewenst vóór uitvoering een volledig overzicht in de kwantiteit en prijsvorming van houtrotsanering.

Opdrachtgevers

–   Woningcorporaties
–   Zorginstellingen
–   Vereniging van Eigenaren
–   VvE-beheerders
–   Onderwijsinstellingen
–   Vastgoedbeheerders
–   Institutionele beleggers
–   Overheid

Missie

Onze organisatie richt zich op het vastgoedonderhoud, waarbij de klantwens centraal staat en Pasman als adviseur optreedt met als doel een kwalitatief en betrouwbaar product te leveren wat op alle fronten voldoet aan de verwachtingen van de klant, zo niet overtreft.

Visie

Pasman levert, met vakbekwaam personeel en betrouwbare ketenpartners, een voorspelbaar en beheersbaar product om de levensduur van uw onroerend goed op een (maatschappelijk) verantwoorde manier in stand te houden. Hierbij streven wij naar een langdurig samenwerkingsverband met de klant waarin diens belangen centraal staan.
Duurzaam

DUURZAAM GOED

Deze term is tweeledig. Enerzijds is wat wij als Pasman Integraal Vastgoedonderhoud voor u kunnen betekenen: langjarig en duurzaam onderhoud. Anderzijds zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, waardoor een deel van onze inspanning wordt aangewend voor ondersteuning van sportinstellingen en maatschappelijk georiënteerde organisaties.

Tevens vinden wij in het kader van MVO het een toegevoegde waarde om met eigen en goed opgeleide vakmensen te werken. Ook hebben wij gecertificeerde leermeesters in dienst die onze jonge medewerkers begeleiden om zich verder te ontwikkelen.

Verder besteden wij de nodige aandacht aan het reduceren van de CO-2 uitstoot van ons wagenpark door middel van het inzetten van steeds meer elektrische bedrijfsauto’s.

Een heel belangrijk aspect in het duurzaam ondernemen is dat onze vakmensen zijn gehuisvest in de regio’s alwaar wij opereren. Ons bedrijf is gevestigd in Leiden, maar onze uitvoerende teams opereren direct vanuit de verschillende regionale gebieden. Er is hierdoor dus geen sprake van overbodige reisafstanden.

Onze certificaten:

Resultaatgericht samenwerken

bespaart mogelijk tot wel 20% op de directe onderhoudskosten

Scroll naar boven