Bouwkundig onderhoud

Bouwkundig onderhoud

Onze bouwtechnische specialisten hebben een gedegen opleiding en een jarenlange ervaring in het uitvoeren van houtrotsanering. Een voorafgaande en in detail uitgevoerde inspectie versus een op maat gemaakte rapportage geeft u desgewenst vóór uitvoering een volledig overzicht in de kwantiteit en prijsvorming van houtrotsanering. In combinatie met het door Pasman uitgevoerde schilderwerk is dit de basis voor een langdurig kwalitatief en hoogwaardig product. Vanzelfsprekend verstrekken wij hierop ook een navenante garantie.

 

Daarnaast voeren wij met onze vakmensen het totale gevelonderhoud voor u uit, van voegwerkherstel tot asbestsanering, van kozijn (deel)vervanging tot isolerende maatregelen, van het vervangen van goten tot betonreparatie. Ook het “vijfde gevelvlak”, het dak, wordt door ons integraal verzorgd.

Mutatie onderhoud is een goed geoliede bedrijfsonderdeel. Onze speciale servicebussen voor schilder- én bouwtechnisch onderhoud zijn ingericht om snel en adequaat te kunnen handelen. Keuken, badkamer en toiletrenovatie bij mutatie worden snel en efficiënt uitgevoerd, zodat de leegstand tot een minimum wordt beperkt.

Resultaatgericht samenwerken

bespaart mogelijk tot wel 20% op de directe onderhoudskosten

Scroll naar top