Actueel

Nieuws

Pasman partner van klimaatbestendig Wijzonolbos
Urgente milieu- en klimaatproblemen vragen van ons dat we investeren in duurzame ontwikkelingen. Bij Pasman zit duurzaamheid in de genen, net zoals bij Wijzonol.
Lees meer                    →
BHV cursus
Bedrijfshulp-verlening vinden we heel belangrijk binnen onze organisatie; in elke schilderploeg hebben we bijvoorbeeld tenminste één BHV’er.
Lees meer                    →
Nieuwe aspirant calculator Marco Rovers
Sinds 14 juni 2021 is ons team versterkt met een nieuwe aspirant calculator, te weten Marco Rovers. Marco heeft al enkele jaren als meewerkend teamleider....
Lees meer                    →

Vacatures

Hieronder ziet u onze actuele vacatures.

Projectleider schilderwerken

Voor onze schilderprojecten zoeken we een projectleider. In deze functie ben je in de volle breedte verantwoordelijk voor deze projecten. Je geeft leiding aan voorlieden en vaklieden en je rapporteert aan de manager uitvoering. Je bent sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten en je bereidt zelf je werken voor.

Manager calculatie & planontwikkeling onderhoud en verduurzaming

Als planontwikkelaar bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud draag je bij aan het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettig en duurzaam kunnen wonen en werken. Het betreft een organisatorische-, technische- en leidinggevende functie waarbij commerciële en bedrijfseconomische aspecten samenkomen. Ons prachtige kantoor in Leiden is de standplaats voor deze functie. Je bent lid van het managementteam. Samen met dit team geef je sturing aan ons bedrijf.

Planontwikkelaar

Als planontwikkelaar bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud draag je bij aan het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettig en duurzaam kunnen wonen en werken. Het betreft een technische en coördinerende functie waarbij je de klantvraag middels de RGS-systematiek vertaalt naar een goed onderbouwd en uitvoerbaar plan.

Onderhoudsschilder

NU MET WELKOMSTBONUS VAN €1.000 NETTO!

Wil jij als schilder een van onze schilderploegen uit Katwijk komen versterken, of als een nieuwe ploeg? Een welkomstbonus van €1.000 netto ontvangen, werken tegen een goed salaris én elke vrijdagmiddag vrij zijn? Bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud zit je dan goed!

Resultaatgericht samenwerken

bespaart mogelijk tot wel 20% op de directe onderhoudskosten

Scroll naar boven