Vacatures

Wij hebben momenteel vier vacatures open staan:

Indien je interesse hebt of verdere informatie wil kun je contact opnemen met Cees Boegheim op 085-4862302 of via cees.boegheim@pasman.nl

Projectleider Schilderwerken

Door de groei van onze orderportefeuille zijn wij per heden op zoek naar een projectleider schilderwerken ter uitbreiding van ons technisch management.

Voor onze schilderprojecten zoeken we een projectleider. In deze functie ben je in de volle breedte verantwoordelijk voor deze projecten. Je geeft leiding aan voorlieden en vaklieden en je rapporteert aan de manager uitvoering. Je bent sterk inhoudelijk betrokken bij de projecten en je bereidt zelf je werken voor.

 • Na opdracht bereid je de projecten administratief, commercieel en uitvoeringstechnisch voor
 • Je verzorgt de bewonerscommunicatie
 • Je verzorgt de inkoop van materialen
 • Tijdens de uitvoering organiseer je het werk samen met de teamleider zo doelmatig mogelijk en bewaak je de kwaliteit, veiligheid en productiviteit
 • Je voert de projectadministratie en wordt hierbij ondersteund door de project assistent
 • Voor opdrachtgevers ben je een belangrijk aanspreekpunt van ons bedrijf. Je informeert hen actief over de voortgang en bijzonderheden van het project
 • Door projectevaluaties, beoordeling van onze toeleveranciers en onderaannemers en het doen van verbetervoorstellen, lever je een bijdrage aan het optimaliseren van onze organisatie.

Functie-eisen

 • Schilder achtergrond en bekendheid met het (gevel) onderhoud van vastgoed
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Effectieve aansturing van processen en objectief overzicht
 • Sterke organisator
 • Adequaat reageren op ad-hoc zaken
 • Hands-on mentaliteit
 • Flexibele teamspeler, kan goed met mensen omgaan

Mocht je interesse hebben in deze vacature, stuur dan je CV naar cees.boegheim@pasman.nl

 

Manager Planontwikkeling onderhoud en verduurzaming

Manager calculatie & planontwikkeling onderhoud en verduurzaming bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

Als planontwikkelaar bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud draag je bij aan het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettig en duurzaam kunnen wonen en werken. Het betreft een organisatorische-, technische- en leidinggevende functie waarbij commerciële en bedrijfseconomische aspecten samenkomen. Ons prachtige kantoor in Leiden is de standplaats voor deze functie. Je bent lid van het managementteam. Samen met dit team geef je sturing aan ons bedrijf.

Pasman ontwikkelt zich snel als professionele speler op de markt van onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Als RGS-partner van onder andere Havensteder, De Goede Woning, Ipse de Bruggen, Vestia, Qua Wonen en als belangrijke opdrachtnemer voor vastgoedbeleggers en -beheerders als Altera, Bouwinvest, MVGM en Van ’t Hof Rijnland, zijn we betrokken bij diverse langdurige samenwerkingen waar we complexen onderhouden, verbeteren, verduurzamen en beheren. Een hoge score op klanttevredenheid, kwaliteit van uitvoering en procesbeheersing zijn hierbij kenmerkend voor onze werkwijze. Uiteraard is Pasman in het bezit van het VGO-certificaat.

We zien een duidelijke toename in de vraag naar het energetisch verbeteren van complexen en het werken volgens de RGS-systematiek bij onze bestaande klantgroepen. Om goed invulling te kunnen blijven geven aan deze vraag, zijn we op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een manager planontwikkeling onderhoud en verduurzaming

De afdeling “calculatie & planontwikkeling onderhoud en verduurzaming” verwerkt alle aanvragen van traditionele en RGS- opdrachtgevers. Iedere aanvraag wordt goed beoordeeld en vervolgens conform onze eigen vaste systematiek uitgewerkt tot duidelijk herleidbare en goed onderbouwde calculaties, offertes en meerjarige onderhoudsscenario’s. Na opdracht verzorgt de afdeling het gereed maken van het herleidbaarheidsplan, V&G plannen en de inkoop.

Als manager calculatie & planontwikkeling ben jij de deskundige op het gebied van contract-, project- en risicomanagement en heb je ruime ervaring met calculatie en planvorming. Je verzorgt de dagelijkse aansturing van de afdeling en externe partners als calculatie- en adviesbureaus. Je faciliteert je team optimaal, ondersteunt en begeleidt waar nodig en werkt zelf (deels) mee als planvormer.

Concreet beoordeel je de binnenkomende aanvragen, zorgt indien nodig voor een duidelijke vraagspecificatie en stelt vervolgens een O&E-budget en planvormingsplanning op. Je  verdeelt de aanvragen binnen het team, rekening houdend met ieders competenties. Je houdt vervolgens overzicht over de totale planning van de planvorming. Je schakelt indien nodig externe partners en adviesbureaus in en houdt toezicht op uitstaande onderzoeken zoals met betrekking tot de Wet Natuurbescherming, asbest etc.

Je draagt zorg voor een effectieve en efficiënte aansturing van de bedrijfsprocessen in de fasen van initiatief tot en met inkoop, zodanig dat een kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten gewaarborgd is. Om dit te realiseren weet je collega’s te motiveren en inspireren en ze mee te krijgen in de verdere optimalisatie van deze processen.

Je toetst geregeld de haalbaarheid van projecten waarbij je zelfstandig en doelbewust te werk gaat. Complexe uitdagingen ga je niet uit de weg. Te alle tijden houd jij de belangen van onze interne stakeholders, opdrachtgevers, ketenpartners, overheid en de uiteindelijke gebruiker in het vizier. Als er beslissingen genomen moeten worden neem je initiatief en neem je het team mee. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid en zorgt dat het beleid ook toegepast wordt.


Kortom: een functie waar mooie uitdagingen liggen en je mag werken met een gemotiveerd team aan mooie projecten in de Randstad.

We zijn benieuwd naar wat je te bieden hebt! Toch hopen we wel minimaal dit:

 • Je hebt HBO-werk- en denkniveau, dan wel aantoonbaar vergelijkbaar niveau verkregen middels ervaring met daarbij een bouwkundige opleiding
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met aantoonbare ervaring in contract-, project- en/ of risicomanagement
 • Je hebt kennis van de RGS-systematiek
 • Je hebt ervaring met verduurzaming van vastgoed
 • Je bent op de hoogte van actuele wet en regelgeving en normeringen (NTA 8800, NEN 2767 etc.)
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig op verschillende niveaus
 • Je bent oplossingsgericht en analytisch sterk met een helikopterview
 • Je hebt markttechnisch-, bouwkundig-, juridisch- en financieel inzicht
 • Je kunt plannen en organiseren op een coachende manier met een sterke focus op samenwerken.

Indien je interesse hebt of verdere informatie wil kun je contact opnemen met Cees Boegheim op 085-4862302 of via cees.boegheim@pasman.nl

 

Planontwikkelaar

Als planontwikkelaar bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud draag je bij aan het langdurig behoud van vastgoed, zodat mensen prettig en duurzaam kunnen wonen en werken. Het betreft een technische en coördinerende functie waarbij je de klantvraag middels de RGS-systematiek vertaalt naar een goed onderbouwd en uitvoerbaar plan.

Pasman ontwikkelt zich snel als professionele speler op de markt van onderhoud en verduurzaming van vastgoed. Als RGS-partner van onder andere Havensteder, De Goede Woning, Ipse de Bruggen, Vestia, Qua Wonen en als belangrijke opdrachtnemer voor vastgoedbeleggers en -beheerders als Altera, Bouwinvest, MVGM en Van ’t Hof Rijnland, zijn we betrokken bij diverse langdurige samenwerkingen waar we complexen onderhouden, verbeteren, verduurzamen en beheren. Een hoge score op klanttevredenheid, kwaliteit van uitvoering en procesbeheersing zijn hierbij kenmerkend voor onze werkwijze. Uiteraard is Pasman in het bezit van het VGO-certificaat.

We zien een duidelijke toename in de vraag naar het energetisch verbeteren van complexen en het werken volgens de RGS-systematiek bij onze bestaande klantgroepen. Om goed invulling te kunnen blijven geven aan deze vraag, zijn we op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een planontwikkelaar.

Een planontwikkelaar is bij ons verantwoordelijk voor het volledige traject van initiatief, planontwikkeling tot en met het definitieve ontwerp en de contractvorming en inkoop. Aan de projectleider wordt het project na opdrachtverstrekking overgedragen. Dit doe je samen met jouw team, bestaande uit de manager planontwikkeling, de onderhoudsinspecteur en onze vaste ketenpartners.

 

Jouw takenpakket bestaat uit:

 • In overleg met de opdrachtgever de eisen en wensen in kaart brengen en een projectdefinitie opstellen voor het onderhoud en de verduurzaming van hun woningvoorraad.
 • Het verzamelen en bestuderen van projectgegevens en documentatie zoals bouwtekeningen, welstandsnota’s etc.
 • Het maken van verschillende scenario’s en ramingen welke aan de opdrachtgever worden gepresenteerd.
 • Het adviseren van de opdrachtgever om tot een definitieve keuze te komen.
 • Het opstellen van een ontwerp-/voorbereidingsplanning en een bij het plan horende globale uitvoeringsplanning
 • Het opstellen van de definitieve begroting inclusief vervolg cycli.
 • Je houdt de wet- en regelgevingstrajecten in de gaten en begeleid deze trajecten. Denk hierbij aan het traject tot een Omgevingsvergunning en de eisen vanuit de Wet natuurbescherming.
 • Het overdragen van het uitgewerkte plan en planning naar het uitvoeringsteam.
 • Het bevestigen van de inkoop naar de ketenpartners
 • Je bent tijdens en voorafgaand aan het project de vraagbaak voor het uitvoeringsteam wanneer zij vragen hebben over het ontwikkelde plan.
 • Het bezoeken van de projectlocaties.

We zijn benieuwd naar wat je te bieden hebt! Toch hopen we dat je minimaal:

 • Een afgeronde wo/hbo-opleiding Bouwkunde hebt.
 • Tenminste 5 jaar ervaring hebt als planontwikkelaar/architect/projectmanager.
 • Kennis en ervaring van bouwkunde met bijbehorende kwaliteitseisen hebt.
 • Kennis hebt van de uitvoering van een plan en de werkzaamheden op de bouwplaats.
 • Kennis en ervaring met bestaande wet- en regelgeving hebt.
 • Als jij je herkent in de volgende kernkwaliteiten: flexibel, overzicht houden, probleemoplossend en je een aanpakkersmentaliteit hebt.
 • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Vloeiend de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.
 • Resultaat-, kwaliteit- en oplossingsgericht bent,
 • Je verantwoordelijkheid/eigenaarschap voelt van begin tot einde project.
 • Dat je zowel goed zelfstandig als in teamverband kunt werken.
 • Kennis en ervaring in MS Office, AutoCAD en het Adobepakket hebt.

Indien je interesse hebt of verdere informatie wil kun je contact opnemen met Cees Boegheim op 085-4862302 of via cees.boegheim@pasman.nl

 

Onderhoudsschilder

NU MET WELKOMSTBONUS VAN €1.000 NETTO!

Wil jij als schilder een van onze schilderploegen uit Katwijk komen versterken, of als een nieuwe ploeg? Een welkomstbonus van €1.000 netto ontvangen, werken tegen een goed salaris én elke vrijdagmiddag vrij zijn? Bij Pasman Integraal Vastgoedonderhoud zit je dan goed!

 

Wat wij bieden:

 • Een zeer goed salaris als onderhoudsschilder of meewerkend voorman (vraag na voor de hoogte van de salarissen);
 • Bonus urenrealisatie;
 • Het gehele jaar vrijdagmiddag vrij;
 • Uitmuntende werkvoorbereiding, werkbegeleiding en facilitaire voorzieningen;
 • Steigerwerk word uitbesteed, geen sprake dus van uitvoering zwaar steigerwerk.

Overige interessante arbeidsvoorwaarden:

 • Ruime reis-urenvergoeding van € 10 netto per uur;
 • Aantrekkelijke bedrijfsautoregeling;
 • Ruime opbouw pensioen;
 • Aanbrengbonus personeel;
 • Doorbetaalde wachtdag eerste ziektegeval;
 • Elk jaar een nieuw uitgebreid kledingpakket;
 • Ploegen worden voorzien van een Ipad en telefoon;
 • Ruime mogelijkheden tot het volgen van een opleiding/cursus;
 • Kans om door te groeien in de organisatie;
 • Jubileumuitkeringen bij 12,5 jaar/25 jaar/40 jaar;
 • Vier personeelsevenementen per jaar.

Indien je interesse hebt of verdere informatie wil kun je contact opnemen met Cees Boegheim op 085-4862302 of via cees.boegheim@pasman.nl

 

Volg je ons al op social media?

Bekijk onze laatste berichten

Scroll naar boven