Integraal vastgoedonderhoud

Integraal vastgoedonderhoud

Alle facetten omtrent vastgoedonderhoud vindt u bij Pasman onder één dak, van mutatieonderhoud tot planmatig onderhoud. Onze diensten bestaan onder andere uit de volgende hoofdactiviteiten:

– Schilderwerk
– Houtrotsanering
– Kozijn(deel)vervanging
– Betonreparatie
– Isolerende maatregelen
– Glaswerken
– Gevelreiniging

Totaalpakket

Naaste het afzonderlijk uitvoeren van deze diensten biedt Pasman ook een totaalpakket voor het gevelonderhoud aan, waarbij Pasman als regievoerende partij optreedt en op het gebied van coördinatie, planning en communicatie alle inspanningen verricht, waardoor de opdrachtgever ontzorgd wordt.

Minder overlast

Doordat Pasman de regie heeft over het totale gevelonderhoud zullen de werkzaamheden effectiever en efficiënter verlopen ten opzichte van het werken met verschillende onderhoudspartijen. Hierdoor zal de doorlooptijd van het project versneld worden (minder bewonersoverlast) en zal sprake zijn van minder faalkosten (kostenbesparing voor de opdrachtgever)

Één aanspreekpunt voor opdrachtgever en bewoners

De opdrachtgever heeft ten behoeve van het onderhoud één centraal aanspreekpunt en heeft hierdoor niet meer te maken met verschillende onderhoudsbedrijven.

De bewoners worden door één uitvoerend bedrijf geïnformeerd; ook voor hen geldt het voordeel van één aanspreekpunt. Zij worden uitgebreid geïnformeerd middels (digitale) bewonersbrieven omtrent planning, klachtenafhandeling e.d.

Resultaatgericht samenwerken

bespaart mogelijk tot wel 20% op de directe onderhoudskosten

Scroll naar boven