Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Een aantal medewerkers aan het woord over hun laatste project, loopbaan en waarom ze bij Pasman werken.

Het leuke aan werken bij Pasman vind ik de vrijheid die we krijgen. Dat er niet de hele dag iemand op je lip zit, maar je het vertrouwen krijgt om zo’n klus gewoon goed uit te voeren.
In 2015 ben ik uit Syrië naar Nederland gekomen. Ik werk nu 3 jaar bij Pasman. De leukste projecten vind ik die bij seniorenwoningen, dat is zó gezellig werken!
De gezelligheid van een grotere groep verkies ik boven een-op-een werken.
Wat ik belangrijk vind is dat bij Pasman alles in goed overleg gaat en er begrip is. Is er iets in de privésfeer? Er is altijd een mouw aan te passen. Gaat een klus niet helemaal lekker? Er wordt nooit zomaar afgerekend en altijd rekening gehouden met eventuele omstandigheden.
Pasman heeft mooie, gevarieerde projecten. Eentonig is het dus zeker niet! Maar ook de omgang met elkaar, de communicatie, is gewoon goed.
Ik vind de vrijheid heel prettig. En wat ook niet onbelangrijk is: het geld is altijd in orde. Ik werk al 33 jaar met plezier bij Pasman.
Ik ben blij met de verantwoordelijkheid. En als we dan mooie kwaliteit leveren met goede communicatie, geeft me dat veel voldoening.
Ik vind het heerlijk om als duo aan kleine schilderprojecten te werken. En de vrije vrijdagmiddag waardeer ik enorm!
De ene keer sta je in een woonwijk met eengezinswoningen en de andere keer is het project een grote flat’
Trots is Wim eigenlijk altijd op zijn werk. Iets moois afleveren geeft hem veel voldoening. En aan een monumentaal pand werken heeft al helemaal iets extra’s.
Het leuke aan werken bij Pasman vindt ik de diversiteit in het werk, maar vooral ook de vrijheid. Je wordt niet op de vingers gekeken en dat werkt wél zo prettig.
Arie vindt het het leukst om te werken aan zeer oude, monumentale panden. ‘Een mooi stukje werk afleveren vind ik echt een pré.’ Als je het hem zou vragen zou hij het liefst alleen monumentale panden doen.
Ik heb al heel wat mooie pandjes in de verf gezet. Daar maak ik dan wel een foto van na afloop. Als je ziet hoe het er eerst uit zag en hoe het dan wordt. Je hebt altijd eer van je werk.
Ik vind mijn vak ontzettend leuk! En dat in combinatie met de gezelligheid en leuke sfeer, maakt dat ik het erg naar mijn zin heb.
Alles om het schilderen heen is ook goed; de structuur is goed, het materiaal is goed en er wordt altijd naar je geluisterd!
Je hebt veel ruimte om zelf je werk in te delen. En voor mensen die dat ambiëren zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Volg je ons al op social media?

Bekijk onze laatste berichten

Scroll naar boven